Het Hemelrijck

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Het Hemelrijck in Rotterdam verblijf je in een van de twee gastenkamers van een oud pandje en krijg je elke ochtend een biologisch ontbijtje.  

HetHemelrijck4
Wat is er zo fijn hier?
Het oude pandje uit 1897 is een kleine oase van rust in de Rotterdamse wijk het Oude Noorden. Het interieur bestaat uit een combinatie van oude, nieuwe en opgeknapte meubeltjes die zorgvuldig zijn verzameld door eigenaar Johan. En erg fijn, je kunt er ook fietsen huren. Niets is leuker dan op een zomerse dag door Rotterdam te fietsen.

HetHemelrijck1Hoe slaap je?
Er zijn twee gastenkamers met lekker fris wit beddengoed, zachte handdoeken en je eigen badkamer ensuite. Het biologische ontbijt is elke dag een beetje anders en wordt geserveerd in de gezellige woonkeuken met een gasfornuis uit de jaren zestig en een antieke Franse servieskast.

HetHemelrijck8Onze tip
Ga lekker eten in het Franse restaurantje om de hoek. Ze hebben er bloemetjesbehang, roodwit geblokte kleedjes en heerlijk eten.

De vanaf prijs is 160,- euro voor 2 personen, 2 nachten inclusief ontbijt (minimum verblijf is twee nachten).

Hemelrijck.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING