Even onthaasten in Hotel de Sterrenberg op de Veluwe

Hotel de Sterrenberg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Hotel de Sterrenberg ligt op de Veluwe, naast de ingang van het nationale park.

Wat is er zo fijn hier?

In dit hotel kun je echt onthaasten. Een warm welkom met een soepje, een lounge met een brandende haard, een fijne kamer met een goed bed. Zoek een lekkere fauteuil, neem een van de woonboeken erbij en geniet van tijd voor jezelf.

Wat krijgen we voor ontbijt?

Er staat een uitgebreid buffet voor je klaar. Snijd een boterham af of kies voor een kaiserbroodje, boerenyoghurt of hangop met vers fruit, een eitje en vers sap in verschillende smaken.

Onze tip

Zijn de weersvoorspellingen slecht? Rijd naar de Veluwe en duik een weekend onder bij de Sterrenberg. Warm een paar uur op in de wellness, ga borrelen bij de haard en lekker lang tafelen bij Cèpes.

Lekker eten

Voor een goed diner hoef je de deur niet uit. Reserveer een tafeltje bij restaurant Cèpes, waar ze een uitstekend viergangen-verrassingsmenu serveren.

Vanaf € 115 per nacht op basis van logies en ontbijt.

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot vaker voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

kamperen in Nederland
Lees ook: Bijzonder kamperen in Nederland
Promotional image Promotional image

Meer dan 150 pagina’s met paper goodies

Flow Paper Book for Nature Lovers

Een lekker dik boek met patronen en illustraties van Flow illustratoren. Een Paper Book van Nature Lovers voor Nature Lovers.

Bestel zonder verzendkosten