Bijzonder overnachten: de houten huisjes van Les Cabanes de Rensiwez

houten huisjes

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De houten huisjes van Les Cabanes de Rensiwez, in de Belgische Ardennen, zijn zo mooi, daar wil je zodra het weer kan heen, en nooit meer weg. 

Wat is er zo fijn hier?
Het zijn romantische hutjes midden in de natuur. Zonder tv, radio, wifi en stadsgeluiden kom je hier helemaal tot rust. Je hoort alleen het ruisen van de wind of de roep van een uil. De inrichting van de elf hutjes zijn warm en sfeervol. Alles in de hut is van hout, van het terras tot aan de ingebouwde keuken. Ook heeft elke hut een houtkachel. Elk huisje is anders, in sommige staat het bed in het midden met een mooi uitzicht. In een andere slaap je in een knusse bedstee, gezellig dicht bij het vuur. Er zijn ook hutjes met een sauna of een Noors bad.

LesCabanesDeRensiwez6 kopie

Onze tip
Wandelen, het maakt niet uit welke kant je uitloopt. Onderweg vind je klein dorpjes waar je in de meeste gevallen wel iets kunt eten. De brouwerij van Achouffe is op loopafstand.

LesCabanesDeRensiwez7 kopieLekker eten
Bij Le Vieil Engreux krijg je op vertoon van de sleutel van je hut een aperitiefje (op dit moment tijdelijk gesloten ivm covid-19). Hier drink je een heerlijk lokaal biertje en geniet je van de streekkeuken. Specialiteit is wild in het seizoen en gerechten met paddenstoelen.

houten huisjes

Leuk om te weten
Stelletjes die pas getrouwd zijn of hun trouwdag komen vieren krijgen een klein cadeautje.

Een huisje voor twee personen voor een weekend kost € 209 tot € 324 in het laagseizoen. Ontbijt is optioneel en kost € 10,50 per persoon.

 

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE