Huisje van Hout in Drenthe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de bossen bij Norg ligt Huisje van Hout in Drenthe. Een knus houten huisje voor vier personen.

slaapkamer-beneden-kopie

Wat is er zo fijn hier?
Het Huisje van Hout staat In de Oosterduinen, onderdeel van de bossen bij Norg in de kop van Drenthe. Het vakantiehuisje is knus, gezellig en helemaal van deze tijd. Bij mooi weer zoek je een plekje in de tuin, in de loungehoek, een van de strandstoelen of aan de houten tuintafel. Luister naar de geluiden van het bos en de kwetterende vogeltjes. Als je heel stil bent, komt er misschien een eekhoorntje de tuin in. In huis vind je ontspanning in de gezellige zithoek met kachel.  

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf in de keuken, waar een oven, Nespresso-apparaat en melkopschuimer aanwezig zijn. Spring ’s ochtends op de fiets en haal lekker vers en ambachtelijk brood bij de bakker in Norg.

terras-voor-2-kopie

Onze tip
Neem fietsen mee of huur fietsen en ontdek wat Drenthe met je doet! De mooiste fietsroutes starten vanuit Norg, door een gevarieerd landschap met bossen, karakteristieke Drentse dorpjes en door beekdalen. Vennen in het bos, grafheuvels op het Noordsche Veld, Hunebedden bij Westervelde; rondom Norg vind je Drenthe in een notendop.

Lekker eten
In Westervelde ligt De Jufferen Lunsingh, een landhuis met een (klassiek) restaurant. De kok maakt zoveel mogelijk gebruikt van producten uit eigen tuin, waaronder een kruidentuin, moestuin, boomgaard en bessentuin.  

Vanaf € 250,- per weekend.

Huisjevanhoutindrenthe.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

eettafel-kopie

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING