53° Noord op Schiermonnikoog

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op slechts 150 meter van het strand op Schiermonnikoog ligt 53°Noord, een 12-persoons vakantiehuis met Scandinavische sfeer.

53%c2%afnoord_04-kopie

Wat is er zo fijn hier?
De open sfeer in huis, de natureltinten, de zonnige serre en de sobere strandstijl bezorgen je à la minute een eilandgevoel. Voor elk moment van de dag is er een heerlijke plek. BBQ-en op een zwoele zomeravond, luieren op de loungebanken of genieten met een goed glas wijn op de veranda of voor de open haard.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt verzorg jezelf. Loop even naar het dorp voor warme broodjes, dek de lange eettafel of zoek een plekje buiten op het terras in de zon.

Onze tip
Van april tot en met september kun je op verschillende dagen in de week deelnemen aan yoga op het strand, aan het einde van de Badweg bij het Paviljoen. Een uurtje in de ochtend, met het ruisen van de zee op de achtergrond.

Lekker eten
Pal aan het strand, met uitzicht op zee, ligt De Marlijn. Zo dicht bij zee eet je het liefst vis. Bouillabaisse, spaghetti di mare, vis curry of gamba’s; een goed glas wijn erbij en uitzicht over de duinen naar zee. Wel even reserveren! 

Vanaf € 700,- per weekend.

123schiermonnikoog.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE