Het Boerenbed

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Ga in de lente eens logeren op een boerderij. Bij het Boerenbed ervaar je het boeren buitenleven van dichtbij. 

Boerenbed1

Wat is er zo fijn hier?
Lente in het land, tijd om weer lekker veel naar buiten te gaan, te genieten van de natuur die ontwaakt en langzaam groen kleurt, dartelende lammetjes en dansende koeien. Bij het Boerenbed maak je het van dichtbij mee. Tijdens je verblijf op een boerderij – je kunt zelf een locatie kiezen – sta je midden in het groen, ga je terug in de tijd (geen elektriciteit en koken op hout) en ervaar je het boerenleven van dichtbij.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf klaar: koffie zetten op de houtkachel, een eitje koken dat je vers geraapt hebt of bestel een ontbijtmand met lekkers van de boerderij en uit de streek.

Boerenbed2Onze tip
Ga op toer langs de boer en hop van tent naar tent. Kies voor 2 of 3 boerderijen die je tijdens je vakantie bezoekt. Het kan in Nederland, maar je kunt ook een paar dagen Duitsland combineren met België en Frankrijk.

Lekker eten
Op het erf van de meeste boerderijen staat een houtgestookte oven. Schuif aan voor een gezellige maaltijd met pizza’s die je zelf belegt of haal ’s ochtends vers brood voor bij je ontbijt.

Midweek of weekend vanaf € 249,- Boerenbed.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Boerenbed4

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN