Luxe huisjes in Drenthe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Drenthe vind je een plek waar je even helemaal kunt ontsnappen aan de dagelijkse drukte: de luxe huisjes in Erica.

14939999_1157480701003302_3117885185713862837_o

Wat is er zo fijn hier?
Op deze plek van Wim & Esther staan op dit moment drie fijne huisjes: het Tiny House, de Pipowagen en het Glamping House. Elk huisje is geschikt voor twee personen. Knus, warm (lees: gezellige haard), comfortabel en sfeervol zijn de kernwoorden voor je verblijf hier. Denk daar rust, ruimte en genieten bij en je weet dat het goed zit. De huisjes worden omringd door groen en bieden veel privacy. 

Wat krijgen we voor ontbijt?
Je verblijf is op basis van logies. De huisjes hebben een keukentje waar je zelf je ontbijt kunt maken. Of bestel een verwenontbijt bij Esther, met luxe broodjes,  eitjes, vers fruit, yoghurt of kwark, een zoete lekkernij, verse jus d’orange en diverse soorten beleg. Je krijgt zoveel dat je er ook nog van kunt lunchen.

charme-camping-luxe-ontbijt-4-personen-kopie

Onze tip
Drenthe staat bekend als fietsprovincie. Spring op de fiets en maak een tussenstop bij Theetuin d’Aole Pastorie, aan de rand van natuurgebied het Bargerveen.

Lekker eten
Geen zin om te koken? Maak een wandeling naar dinercafé de Witte Olifant (3 kilometer van je huisje). Je bent welkom voor een maaltijd in een huiselijke sfeer.

Vanaf € 195,- per weekend

Luxehuisjeshuren.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING