Overnacht in een huisje op Schiermonnikoog

huisje schiermonnikoog

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Een bezoek aan de Waddeneilanden is altijd een goed idee, helemaal in combinatie met een fijn overnachtingsadres in een huisje op Schiermonnikoog: vakantiehuis Kim.

Wat is er zo fijn hier?
Door de ligging van het nieuw gebouwde vakantiehuis boven op een duin ervaar je hier het echte ‘eilandgevoel’. Wanneer je uitkijkt over duinen en bos kun je fijn tot rust komen. Ook het huisje op Schiermonnikoog zelf zorgt ervoor dat je echt even weg bent van alles. Ruimte, comfort, een Finse sauna en een haard. Ga een paar dagen alleen, samen of neem gezin/vrienden mee, er is namelijk plaats voor 8 personen.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt verzorg je zelf.

Onze tip
Op de meest oostelijke punt van Schiermonnikoog Balg, met een zandplaat van 2 kilometer breed, heb je kans om zeehonden te spotten. Je kun erheen wandelen of meerijden met de Balgexpress.

Lekker eten
Voor een lekker stuk appeltaart of een borrelhap is De Marlijn een aanrader. Deze altijd goed bezochte strandtent hoort echt bij Schier.

123schiermonnikoog.nl

Vakantiehuis Kim

Promotional image Promotional image

Inclusief magazine en paper goodies

Flow Klein Geluk Box

Met een magazine (met verhalen over wat klein geluk je brengt) en weer veel paper goodies, waaronder koffiebeker-stickers, ansichtkaarten en een jaarplanner.

Bestel zonder verzendkosten