Huisje in Drenthe

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op het Drentse platteland ligt aan een verlaten landweggetje ‘ROOM’, een vakantiehuisje waar je het gevoel hebt alleen op de wereld te zijn.

IMG_3549

Wat is er zo fijn hier?
Het voorhuis van deze Drentse boerderij is ingericht als vakantiehuis. In de zomer geniet je van de geluiden van de natuur op je privé-terras in de tuin, ’s winters kruip je bij de gezellige houtkachel in de woonkamer. Volop privacy gegarandeerd, omringd door rust en ruimte.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt is optioneel te reserveren. Kies uit een ontbijt compleet met versgeperst sap, warme broodjes, Drents krentenbrood, yoghurt, fruit, huisgemaakte muffins, koffie en thee of kies een ontbijtpakket dat voor je klaar staat in de koelkast, met o.a. broodjes, beleg, sap en fruit.

Roomlogies2

Onze tip
Vanaf de voordeur starten wandelingen en fietsroutes door Nationaal Park het Drents-Friese Wold. De routes liggen in het huis klaar.

cRoomlogies1

Lekker eten
Op verzoek verzorgt gastvrouw Brigitte een dinerservice in de woonkamer. Je kunt kiezen uit een maaltijdsoep, pizza, ovenschotel of driegangen diner. Liever uit eten? In een oude school in Steenwijk vind je het eigentijdse restaurant de Bovenmeester.

Vanaf € 95,- per nacht, Roomlogies.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING