Het Zonnig Zeehuis

Zonnig zeehuis

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. Aan de IJsselmeerdijk bij Stavoren kun je met zes mensen logeren in het Zonnig Zeehuis.

Wat is er zo fijn hier?
Sommige vakantiehuizen zijn ook fijn bij slecht weer; het Zonnig Zeehuis in Stavoren is er zo een. Knus met een witte basis en grote ramen (waardoor het er lekker licht is), mooie behangetjes en accessoires. Je loopt de achtertuin uit en staat op de dijk, waar je goed kunt wandelen. Na afloop kruip je op de bank met een boek of of om zomaar wat te mijmeren of vertragen. Geen afleiding (er is geen wifi), alleen jij en je gezelschap.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt maak je zelf klaar. Bak broodjes in de oven, zet een pot koffie en kook een eitje.

Onze tip
In Hemelum ligt it Flinkeboskje, waar met regelmaat evenementen worden georganiseerd. Van aanschuifdiners tot kofferbakverkopen en streekmarkten. Kun je meteen even binnenlopen bij de Sip & Clara pop-upstore.

Lekker eten
Een avondje culinair genieten? Reserveer een tafel bij restaurant De Hinde aan de oude haven in Hindeloopen. Je eet er verse vis en seizoenspecialiteiten met als je wilt bijpassende wijn.

Vanaf € 85 per nacht op basis van logies.

Airbnb.nl/rooms/12374483

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN