L’ Auberge du Notaire

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. L’Auberge du Notaire is een klein hotelletje in een prachtige oude notariswoning in het dorpje Vielsalm in De Belgische Ardennen. Je slaapt er in sfeervolle kamers en kunt er heerlijk eten. 

AubergeDuNotaire14_2
Wat is er zo fijn hier?
Je wordt er super persoonlijk ontvangen door de Nederlandse eigenaars Mart en Monique. Monique is een geweldige kok en kookt ’s avonds de sterren van de Belgische hemel. Het huis zit vol met historie, zo eet je bijvoorbeeld in de voormalige werkkamer van de notaris.

AubergeDuNotaire7 kopie
Hoe slaap je?
Er zijn negen sfeervolle kamers met thema’s zoals ‘de kamer van de Notaris’ of ‘het Archief’. Veel kamers vertellen een verhaal. Het kan zijn dat er een mooie gedichtje op je kussen is geprint of dat een tekst op de muur je goedenacht wenst. Mart bakt ’s morgens heerlijke eitjes voor je, terwijl Monique versgebakken brood serveert.

AubergeDuNotaire5 kopieOnze tip
Omdat Mart en Monique enorme culigekken zijn, hebben ze fantastische tips. ‘Op een half uurtje rijden vind je de ambachtelijke chocolademaker Defroidmont. Of bezoek de apotheker die bierbrouwer werd in Bellevaux’, aldus Monique.

Prijs per nacht voor een tweepersoonskamer vanaf € 130,- inclusief ontbijt.

Aubergedunotaire.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING