Slapen in het Veluwse bos

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Zoals dit lieve Veluwse boswachtershuisje met kleedjes op de vloer en een gewei aan de muur. Midden in het bos, waar het zo stil is dat je de vliegen hoort zoemen.

Lekkerweg_4_Slapen in het bos op de Veluwe

Wat is er zo fijn hier?
Een oud boswachtershuisje midden in het bos, waar je ’s morgens gewekt wordt door de vogeltjes. Als je aan komt rijden, mag je als enige het bord ‘verboden in te rijden’ voorbij. Het huisje is ontzettend leuk ingericht met kleedjes op de vloer, een geweitje aan de muur en een houtkachel. Vanuit de woonkamer sla je zo de tuindeuren open en als je geluk hebt komt er een roedel edelherten voorbij. Je kan hier ook heerlijk zelf koken, want er staat een geweldig fornuis met veel potten en pannen.

Hoe slaap je?
Je slaapt onder helderwit beddengoed op een boxspring met veel kussens en uitzicht op de bomen. ’s Ochtends krijg je een uitgebreid verwenontbijt met croissantjes, verse jus, poffertjes of wentelteefjes, verse eitjes, biologische jam en nog veel meer. Bij mooi weer eet je op het terras tussen de bomen aan de picknicktafel, waar de vogeltjes de kruimels komen wegpikken.

Tips
Neem je wandelschoenen mee, want vanuit de voordeur sta je meteen op het bospad dat je dieper het bos in brengt. Plekjes waar niemand komt en het zo stil is, dat je de vliegen hoort zoemen en de wind door de bomen hoort ruisen.

Slapen vanaf € 125 per nacht voor twee personen.

Slapen in het Bos op de Veluwe

Slapeninhetbos.nl

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING