Caballito de Mar: een klein hotel in Costa Blanca

caballito de mar

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het kleine hotel Caballito de Mar ligt heel mooi aan de Costa Blanca in Spanje met uitzicht op zee en glooiende heuvels. 

CaballitoDeMar3 kopieWaarom is het zo fijn om te logeren in Caballito de Mar?

Het kleine hotelletje Caballito ziet er in het echt nog veel mooier uit dan op de foto’s. Het is er heerlijk ruim met veel aparte hoekjes en terrasjes, zodat je altijd je eigen ruimte hebt. Iedereen vindt er zijn eigen rust en privacy, maar je kunt ook de gezelligheid opzoeken aan de grote lange tafel waar ’s avonds heerlijk gekookt wordt. Alle tien kamers hebben zeezicht en zijn ontzettend leuk ingericht. De eigenaars halen hun inspiratie uit verre reizen en dat zie je terug in het interieur.

Wat krijgen we voor ontbijt?

Er is in Caballito de Mar een uitgebreid aanbod met veel fruit, cerials, pannenkoeken en eitjes naar keuze.

CaballitoDeMar4 kopie
Onze tip

Er zijn veel kleine rustige baaitjes op twee kilometer afstand. De Belgische eigenaars organiseren ook yoga- en meditatieweken. Een dagje Valencia of Alicante is ook superleuk.

Lekker eten

In de eigen bar La Cabana aan Zee in Moraira kun je heerlijke cocktails drinken en lekkere Thaise tapas eten. Uiteraard zijn er ook Spaanse tapas en mondaditos (kleine hapjes op een stokje).

  • Een 2-persoonskamer met zeezicht boek je vanaf € 100,- per nacht.
  • Meer informatie vind je op Caballito.be.
  • Meer bijzondere adressen getipt door Flow vind je hier.

Fotografie Caballito de Mar

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS