Villa Ippocampi

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Villa Ippocampi is een klein hotel met grote charme. Een adres waar je, als je er een keer bent geweest, elk jaar wel terug wilt keren.

Villa Ippocampi1

Wat is er zo fijn hier?
Als je denkt aan Griekenland zie je misschien witte huisjes met blauwe luiken voor je met houten stoeltjes in de taverne’s en bougainville langs de weg. Villa Ippocampi voldoet volledig aan dit beeld van Griekenland. Daarnaast biedt dit fijne adres nog veel meer. Wakker worden in een suite met uitzicht over zee, overdag luieren bij het zwembad in de mooie tuin met citrusbomen, kruiden en geurende rozen. Het leven kabbelt hier, ongedwongen de dag door.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Start je dag met een perfecte koffie of een versgeperst sapje. Het ontbijt is niet inbegrepen, maar bestel je naar wens bij de poolsidebar. Wat dacht je van een Griekse yoghurt met honing en vers fruit?

Villa Ippocampi2
Onze tip
Huur een dag een autootje, volg de route langs de kust verder naar het oosten van Kreta. Lunch in Elounda, neem de boot naar Spinalounga en rijdt via karakteristieke dorpjes weer terug.

Lekker eten
Overdag proef je van zalige Griekse hapjes bij de poolsidebar van Villa Ippocampi. Voor de avonden kun je het beste luisteren naar de insiders tips van Nikos & Lydia, die de leukste en lekkerste tavernes op loopafstand weten.

Villa Ippocampi3
Overnachting in 2-persoons appartement vanaf € 100, Ippocampi.gr.

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.
Foto’s: Renée Frinking

Villa Ippocampi4

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING