Vakantiehuisje Bergen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Vakantiehuisje De Schone Leij in Bergen is adresje dat je eigenlijk voor jezelf wilt houden. Ontzettend mooi ingericht en dicht bij de duinen. 

DeSchoneLeij6 kopieWat is er zo fijn hier?
Wakker worden van het gefluit van de vogeltjes en het ruisen van de bomen. Dit sfeervolle vakantiehuisje is zo’n zeldzaam huisje dat je eigenlijk voor jezelf wilt houden. Het is ontzettend mooi ingericht met sloophouten meubels, een kroonluchtertje, open haard en een beetje Marokko stijl. Heb je weleens geslapen in een sloophouten bedstee? Ook fijn, je rijdt het landweggetje af en bent in no time in het duingebied.

DeSchoneLeij9 kopieOnze tip
In Bergen aan Zee kun je suppen, erg leuk om te doen. Dat is staand op een surfboard ‘peddelen’. Ben je minder sportief? In het centrum van Bergen zijn ook leuke galeries waar je kunt snuffelen naar kunst.

Lekker eten
In het huisje zelf is het fijn kokkerellen, want er is een fantastische keuken. Wil je toch uit eten? Bij de Dikke Prins liggen de dekens klaar op het terras, zodat je tot laat lekker buiten kunt zitten.
DeSchoneLeij10 kopiePrijs voor 1 week vanaf € 595,-. Het huisje is geschikt voor vier personen. De tweede slaapkamer vooral geschikt voor twee kinderen of een stelletje dat elkaar heel erg lief vindt…

Aanzee.com

 

 

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING