Een boek luisteren: 3 apps

een boek luisteren

In plaats van zelf met je neus in de boeken, kun je er ook naar een luisteren. Fijn tijdens klusjes in huis of voor een uurtje nietsdoen.

Een boek luisteren met Storytel

Een van de bekendste manieren om een boek te luisteren is via de app Storytel. Dit is een digitale abonnementsdienst, ook wel de Spotify voor boeken genoemd. Voor € 11,99 per maand kun je onbeperkt audioboeken luisteren via een app die je downloadt op je telefoon of tablet. Er staan meer dan 44.000 titels (zowel Nederlands- als Engelstalig) op en soms zijn boeken ook beschikbaar als e-books.

  • Meer informatie over deze app vind je hier.

Gratis audioboeken met de LuisterBieb

De bibliotheek biedt audioboeken aan met de app Luisterbieb. Deze app heeft gratis luisterboeken voor zowel leden als niet-leden. De premiumtitels zijn alleen voor leden beschikbaar. Op de website van de bibliotheek kun je ook zien welke boeken er beschikbaar zijn via de app.

  • Meer informatie over deze app vind je hier.

Engelstalige boeken met BookBeat

Lees je liever Engelstalig? Dan kan BookBeat een fijne app zijn. Het is hetzelfde principe als Storytel, maar dan met alleen maar Engelse titels. Ook voor deze dienst betaal je € 11,99 per maand. Het fijne van deze app is dat je het boek ook offline kunt beluisteren, zodat je niet afhankelijk bent van een goede internetbundel of een sterk wifisignaal.

  • Meer informatie over deze app vind je hier.

*Het lezen van literatuur om je beter te voelen. We schreven er een verhaal over.
*Waarom is lezen goed voor ons? Je leest het hier.

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie Rakhmat Suwandi/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING