Aan het Diepje in Groningen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op het Groningse platteland ligt Aan het Diepje, waar je midden in de weilanden overnacht in een pipowagen of safaritent, met eigen sanitair.

Wat is er zo fijn hier?
De pipowagen & safaritenten van Aan het Diepje staan midden in het groen, tussen de koeien en schapen. Gerdine en Hans kozen bewust voor een duurzame, kleinschalige en ruime opzet van hun glamping adres. Je ontwaakt er met uitzicht over de weilanden, ontbijt in de ochtendzon en komt hier volledig tot rust. Je kunt kiezen voor de kleurrijke pipowagen met gezellige rotan stoeltjes of de stoere pipowagen met bedstede. Zonder toeslag krijg je er een barbecue of vuurkorf bij.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Genieten op z’n Grunnings: ‘Wakker worden mit koffie en ain stoetje’. Een goed gevulde ontbijtmand is optioneel te reserveren. De mand wordt tussen 08.00 en 09.30 uur bij de pipowagen (of safaritent) gebracht en bevat o.a. warme pistoletjes, stevige boterhammen en knapperige croissantjes. Vers fruit uit de moestuin, eieren van eigen kippen, beleg, sap en yoghurt.

aanhetdiepje2

Onze tip
Huur een (fluister-)bootje en vaar vanaf de camping over het Lettelberterdiep naar het Leekstermeer.

Lekker eten
Spring op de fiets en rij langs het water naar Groningen. Er is volop keuze aan leuke restaurantjes. Midden in het Noorderplantsoen vind je Restaurant Zondag, het enige restaurant waar het elke dag een beetje weekend is.

Vanaf € 70,- per nacht op basis van logies.

www.aanhetdiepje.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN