Amstel Fab Apartment

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Amstel Fab Apartment is het rustig en stil – terwijl je midden in Amsterdam verblijft – en de details in de inrichting zorgen voor een vrolijke noot. 

AmstelFabApartement8Wat is er zo fijn hier?
De sfeer is relaxed en er zijn allerlei vrolijke details verwerkt in de inrichting, zoals een schilderij boven je bed met een grappig hondje. Het is een compleet huisje met een superfijne badkamer. Een bad, lekkere badolie, badjassen; dat werk. Eigenaar Joke weet hoe ze gasten moet verwennen en ontvangen.

Wat krijgen we bij het ontbijt?
Ontbijt is er niet, maar je kunt gebruikmaken van de kitchenette. De ijskast is gevuld met biologische melk, sap en boter. Een mandje met crackers en andere verrassingen staan klaar. Wat een klein feestje is: ontbijten bij de Ysbreker. Zij serveren een top ontbijt. Dat is ook lekker dichtbij, want het zijn de buren.

AmstelFabApartement3klein
Onze tip
Er is zo veel te doen, het is bijna niet te benoemen. Je zit hier op een toplocatie in Amsterdam. Het is vijf minuten lopen naar de Albert Cuypmarkt en De Pijp met al zijn nieuwe leuke winkeltjes. Of ga naar het terras van het oude Trouwgebouw met urban garden.

Lekker eten
Zojuist ontdekt: restaurant Mana Mana in de 1e Jan Steenstraat. Je krijgt een New York-gevoel als je daar bent. Ze hebben een vegetarische Israëlische keuken en je proeft er de lekkerste hummus!

AmstelFabApartement2klein
Leuk om te weten
In het appartement staat porselein dat Joke zelf maakt. Meestal is ze aan het werk in haar atelier en ze vindt het leuk als je een kijkje komt nemen. Haar werk is ook te koop.

Appartement voor 2 personen per nacht (minimaal 2 nachten) € 124,- per nacht, exclusief ontbijt.

Facebook.com/AmstelFabApartmentAmsterdam

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN