APlace in Antwerpen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Als je een echte vintage liefhebber bent, kun je bij Aplace in Antwerpen je hart ophalen. Niet alleen door de leuke winkeltjes in de buurt, ook de inrichting is helemaal vintage.

APlaceAntwerp7klein
Wat is er zo fijn hier?
Dit zijn ontzettend leuke appartementen en suites op een levendig pleintje in Antwerpen, nog niet ontdekt door het grote publiek en toch midden in het centrum. Het leukst is de vintage inrichting met spulletjes en meubels die de eigenaresse zelf op rommelmarkten heeft verzameld. Wekelijks komen er nog spulletjes bij. In de appartementen staan platenspelers met een ruime collectie seventies platen. Ook ligt de film E.T. voor je klaar. Hier wil je eigenlijk blijven wonen.

Onze tip
Een aanrader in de buurt is de wekelijkse inboedelveiling op vrijdag. Echt uniek en super van sfeer! Hier kun je pareltjes op de kop tikken of gewoon genieten van de sfeer die er hangt. Wie dus van vintage en oude spullen houdt, kan hier zijn hart ophalen. Op zondag is de Kloosterstraat een aanrader. Alle winkels zijn dan open. Dit zijn hoofdzakelijk vintage-, design- en antiekshops, maar ook de leuke conceptstore ‘Your’ en uiteraard gezellige terrasjes en restaurantjes.

Lekker eten
Het nieuwe palinghuis is een ouderwets visrestaurant. Binnenkort opent de sterrenchef van het Fornuis (Johan Seegers) een restaurant op de Vrijdagmarkt zelf. Daar heeft heel Antwerpen het nu al over.

APlaceAntwerp2klein
Leuk om te weten
Aplace is een adres waar je met hond welkom bent (mits je de voorwaarden naleeft) in de appartementen. De suites hebben vast tapijt en zijn dus niet geschikt voor honden.

Prijs voor 1 nachtje slapen in de suite kost € 125,-. Prijs voor 1 nachtje slapen in een appartement kost € 140,- (minimaal 3 nachten)

Aplaceantwerp.be

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN