LEV! in Gelderland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij B&B LEV! in Nieuwaal kun je binnen en buiten goed toeven. Binnen in de hangstoel of buiten in een zitje bij de houtkachel.

LEV!4
Waarom is het zo fijn logeren hier?
Naast een ruime kamer met eigen badkamer en toilet heb je hier een volledig buitenterrein tot je beschikking. Met buitenkeuken, houtkachels en verschillende zitjes! Ook in de winter kun je overdekt buiten zitten bij het haardvuur. En de kamers zijn heerlijk licht ingericht met mooie woonaccessoires, zoals fijne kussens, ingelijste quotes en een dromerige hangstoel. Bij mooi weer is er een spectaculaire zonsondergang over de Uiterwaarden en de Waal vanaf de tractorbandtafel op de dijk.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het uitgebreide ontbijt begint met lekkere volle yoghurt met muesli en Nieuwaalse aardbeien, dan broodjes, vleesbeleg, kaas, huisgemaakte jam en een vers scharrelei van de buurman: gekookt, gebakken, geroerd of met scharrel-spek.

LEV!8Onze tip
De Nieuwe Hollandse Waterlinie is een bijzonder gebied met vele forten die je kunt bezichtigen. Het gebied zit vol wandel- en fietsroutes, die zelfs langs LEV! lopen. Je kunt ook fietsen of scooters huren en in de buurt is ook het huren van een bootje mogelijk voor een tochtje over de Linge.

LEV!3KLEINLekker eten
Er is een gratis breng-haalservice met twee restaurants. ‘In Petto’ heeft eerlijke en ambachtelijke gerechten en ‘La Folie’ is een stijlvol restaurant met een lichte Franse keuken.

Leuk om te weten
Vanaf 2016 verhuurt LEV! een brandweerbus als camper.

Overnachting per kamer vanaf € 95,- per nacht inclusief ontbijt. Lev.today

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN