B&B op Terschelling

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In de Bed & Breakfast De Postoari op Terschelling kun je helemaal tot rust komen, door bijvoorbeeld te genieten in een hottub onder de sterrenhemel. 

DePostoari1Wat is er zo fijn hier?
In de oude pastorie uit 1907 word je warm ontvangen door eigenaars Flang en Willemijn met een Terschellinger drankje. Op deze plek kun je helemaal tot rust komen in de heerlijke tuin. Wat dacht je van in een hottub genieten onder de sterrenhemel? De kamers hebben de namen van vier dominees die de laatste honderd jaar op de kansel in Terschelling stonden. Flang is een groot fan van The King en hier en daar vind je in Postoari daar nog wel wat van terug. Ook was hij in 2004 kampioen snert koken!

DePostoari5
Wat krijgen we bij het ontbijt?
Je ontbijt met allerlei producten van het eiland zoals Terschellinger boerenkaas en cranberryjam. Er is ook een fijn arrangement waarbij je ontbijt op bed krijgt.

DePostoari6Onze tip
Flang organiseert oestertochten met een bijbehorende kookworkshop. Lekker met je handen in het wad wroeten om je eigen eten te zoeken en ’s avonds van al dat lekkers een maaltijd maken. Kijk voor meer informatie op zijn websiteIn het dorp kun je heerlijk eten bij de Koegelwieck, een paar huizen verderop.

DePostoari4

Leuk om te weten
Wist je dat Terschelling zijn eigen filmfestival heeft? Kijk op www.terschellingerfilmdagen.nl voor meer informatie.

Kamers vanaf € 110,- per nacht inclusief ontbijt.

Postoari.nl

 

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN