Bed of Flowers

 We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Bed of Flowers in Beuningen slaap je tussen de bloemen. Er staan verse exemplaren in een vaas of de tuin, maar ook op het servies, op kussens en op schilderijen komen ze terug. 


Wat is hier zo fijn?
Bed of Flowers is een prachtige romantische plek en ligt aan een klein dijkje bij de Waal, midden in de natuur met akkers, bos en fruitgaarden. Mooi in alle jaargetijden en een aanrader als je er eens met z’n tweeën een weekendje tussenuit wilt. Eigenaresse Florien houdt van bloemen en dat zie je terug in de inrichting.


Hoe slaap je?
In een bloemrijke slaapkamer met uitbundig kleuren zoals roze, turkoois en appeltjesgroen. Overal zijn verse bloemen, kleurrijke schilderijen en gebloemde kussens. De gezamenlijke gastenkamer heeft openslaande deuren naar de heerlijke tuin. Daar wordt het ontbijt geserveerd op bloemenservies en aangekleed met verse bloemen uit de tuin!

Onze tip
Struin onder leiding van een gids langs de mooiste plekken en kom oog in oog te staan met Brandrode runderen en Konikpaarden. Vlakbij vind je het middeleeuwse kasteeltje Slot Doddendael. Lekker eten en genieten van het eeuwenoude romantisch slot.

Prijs voor een tweepersoonskamer: € 110,- inclusief ontbijt.

Bedofflowers.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN