Boshuis Friesche Duin

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer ertussenuit. In de bossen bij Appelscha ligt een nieuw vakantiehuis, Boshuis Friesche Duin. Een warm familiehuis in het groen.

Wat is er zo fijn hier?
Het gekwetter van de vogels, het ruizen van de wind door de bomen en het licht dat door de grote openslaande deuren en ramen naar binnen valt. Het huis is ingericht met meubels en accessoires van HK Living en er is een houtkachel en: er is een veranda met loungebank en hangstoel.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Het ontbijt verzorg je zelf. Spring ’s ochtends op de fiets en haal vers brood en fruit bij het Verscentrum. In de bakkerij worden allerlei soorten brood gebakken.

Onze tip
Bij het Boshuis staan fietsen voor je klaar. Appelscha grenst direct aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een afwisselend natuurgebied met bossen, heide, vennen en zandverstuivingen. Ontdek het park per fiets, volg slingerpaden door de bossen, neem een picknick mee en zoek een plek bij de Kale Duinen.

Lekker eten
Tussen Appelscha en Oude Willem in ligt Herberg Het Volle Leven, waar je in een kleinschalige setting met ongedwongen sfeer geniet van een biologische maaltijd. Dagelijks wordt er een vegetarisch driegangen verrassingsmenu geserveerd, afgestemd op het seizoen en vanuit de moestuin vers op je bord.

Vanaf € 390,- per weekend.

Boshuisfriesland.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN