De Stadsboerderij

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bed & Breakfast De Stadsboerderij in Kampen is een rijksmonument met een bijzondere geschiedenis.


Wat is er zo fijn hier?
B&B de Stadsboerderij in het oude hanzenstadje Kampen is een prachtig rijksmonument met een hele speciale geschiedenis. Hier was ooit een linnenweversgilde gevestigd. Er zijn vier gastenverblijven, zoals De Linnenkamer en Het Gildenhuisje. Leuk zijn de ouderwetse spulletjes die je overal terugvindt. Zoals een ouderwets tikkend wekkertje naast je bed of het oude Aga fornuis. In een van de appartementen zit ook een bedstede verstopt.


Wat krijgen we bij het ontbijt?
Het ontbijt op bed is een echt feestje: op een tree komen verse croissantjes, kaiserbroodjes, een vers sapje en koffie of thee met een vers gekookt ei. Je kunt ook voor een simpeler ontbijtje kiezen van € 5,-.


Onze tip
Het Stedelijk Museum Kampen vertelt het verhaal van Kampen en je vindt er prachtige portretten van het huis van Oranje. En als je zin hebt in lekker eten; Kampen heeft sinds kort een heus Indiaas restaurant, genaamd ‘Swagat’.

Prijs voor het Gildenhuisje (2 personen) is: € 90,- per nacht, exclusief ontbijt. Het uitgebreide ontbijt is € 10,- per persoon.
Het Gildenhuisje en de Linnenkamer kunnen onderling met elkaar verbonden worden, zodat je er met vier personen kunt slapen.

Stadsboerderij.nl

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN