Erve ’t Hacht

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Bed & Breakfast Erve ’t Hacht in Ane (Overijssel) vind je rust, een prachtig uitzicht en een warme sfeer aan de rand van een boerenbedrijf. 

Wat is er fijn hier?
Hier vind je rust, een prachtig uitzicht en een warme sfeer. De B&B staat aan de rand van een boerenbedrijf en is met aandacht voor detail ingericht. Een mooie quote, een vogelhuisje, zachte kleuren en houten meubeltjes. Heel leuk voor kinderen, want zij mogen meehelpen met het voeren van de kalfjes. Ben je creatief? Volg een teken- of schilderworkshop van Atelier van Erve ’t Hacht in een sfeervolle ‘oude’ hooiberg.

Onze tip
In het Vechtdal kun je uitgebreid wandelen en fietsen. Zoek je meer avontuur? Sinds 2014 beschikt het nabijgelegen Hardenberg over de eerste natuurlijke wildwater kanobaan van Nederland.

Lekker eten
Lekker pannenkoeken eten bij de Ganzenhoeve in Holthone, een heerlijk driegangendiner bij De Olde Woage in Gramsbergen of een stadshap in ’t Klepperhuus in Hardenberg. Geen zin om de deur uit te gaan? Bas, de jonge eigenaar, maakt graag een heerlijk gerecht voor je klaar. Hij houdt het lekker simpel: je eet wat de pot schaft.

Leuk om te weten
Erve ’t Hacht is pas sinds 2012 bewoond, maar toch vind je er nog kleine doorkijkjes naar het verleden. Zo heten de vier kamers van de B&B de Zudde, Meuje Wibbe, Molengoot en Blaboer. Op elke kamer ligt een korte uitleg met de geschiedenis van de naam. Wist je bijvoorbeeld dat Meuje vroeger ’tante’ betekende?

Kamer voor 2 personen vanaf € 85,- inclusief ontbijt.

Ervehacht.nl 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN