Factorij10 in Peer

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Factorij10 in Peer, België logeer je in een prachtig gerestaureerde sigarenfabriek. Er zijn mooi ingerichte kamers met een Finse sauna, open haard en een terras. 

Factorij10C
Wat is er zo fijn hier?
Hier logeer je in een prachtige gerestaureerde sigarenfabriek. Er zijn zes mooie kamers en de inrichting is een mix van industrieel en landelijk. Veel wit, hout, staal en glas. Na een fijne wandel- of fietstocht duik je lekker de Finse sauna in of ga je onder de regendouche. In de winter zit je lekker bij de open haard en in de zomer op het fijne terras tussen de groene weiden.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Een ontbijtje met streekproducten, zoals kazen en yoghurt van de plaatselijke kaasboer, blauwbessenthee van de plaatselijk plantage, eigengemaakte confituren, heerlijke broodjes en een lekker eitje met spek erbij.

Factorij10H
Onze tip
Je kunt hier de allermooiste fietstochten maken en wandelen in Bosland, het grootste bos van Vlaanderen. Of breng een bezoekje aan Kasteelbrouwerij ‘Ter Dolen’, voor een lekker streekbiertje.

Lekker eten
Ga lekker Italiaans eten bij ‘L’Uno Coll Alltro’ in een warm sfeervol interieur.

Overnachting per kamer vanaf € 120,- per nacht, inclusief ontbijt.

Factorij10.be

Factorij10A

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN