Hotel Mary K in Utrecht

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Mary K kun je overnachten in een gezellig monumentaal pand, met een leuke mix van vintage en nieuwe meubeltjes.

KLEINMaryKUtrecht7
Wat is er zo fijn hier?
Dit hotel stamt uit de achttiende eeuw en is een monument. Het interieur is een leuke mix van oud en nieuw. En helemaal in de groene gedachte. Veel spullen zijn gerecycled in plaats van weggegooid. De eigenaresse heeft veilingen, tweedehands winkels en vintage zaakjes afgestruind om per kamer de juiste meubeltjes samen te stellen. Veel gasten herkennen de items van bij hen thuis vroeger. Mary K zit op een rustig stukje van de Oudegracht, één minuutje lopen van het bruisende centrum.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Er zijn die soorten ontbijt, die aan tafel geserveerd worden. Frans, Fruitig of het Mary K ontbijt. Er is gekozen voor top kwaliteit biologische en streekproducten. Deels ook huisgemaakt.
KLEINMaryKUtrecht5

Onze tip
In de zomer kun je een boottochtje maken met Grachtenvaarders. Op een fluisterbootje door Utrecht met een gids, heerlijk eten en drinken aan boord. Denk bijvoorbeeld aan sushi met sake of cocktails met hapjes. Verder zijn er veel leuke kleine eenmanszaakjes met design, mode, koffie en hebbedingetjes in de buurt. Check de Puha shop route.

Lekker eten
Te veel om op te noemen! Het personeel geeft tips op maat.

Overnachting 2-persoonskamer vanaf € 125,- per nacht, exclusief ontbijt.
Marykhotel.com

KLEINMaryKUtrecht6

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN