Justjesoars in Friesland

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Bij Justjesoars in Oudega verblijf je in een authentieke stijl van een Friese Woudboerderij met leuke bedstedes, veel groene weides en Fries roodbont vee in het land. 

Justjesoars2Wat is er zo fijn hier?
Bij Justjesoars kun je heerlijk mijmeren op het terras, waar je wordt verzorgd door gastvrouw Aagje. Hier stap je van je fiets, uit je auto of je boot (in de haven van Oudega kun je handig aanmeren) en je bent ’thuis’. Er zijn twee verblijven met de Friese namen Lytshus en de Opkeamer. Het Lytshus heeft een tweepersoonsbad en de Opkeamer een sauna. De verblijfjes zijn authentiek in stijl van een Fries Woudboerderijtje met leuke bedstedes. Om je heen is veel rust, ruimte en groene weiden met Fries roodbont vee in het land.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Het brood komt van de echte warme bakker uit het dorp. Er is Fries suikerbrood en allerlei soorten broodjes. En niet te vergeten ‘bakbrogge’: een beschuitje met kaas met daar bovenop een plakje roggebrood. Verder zoveel mogelijk zuivel streekproducten van boeren uit de omgeving.

Justjesoars4Onze tip
Ga lekker varen in een skûtsje, kano of sloep. Of maak een rondvaart door het natuurpark De Alde Feanen, hier zijn ook vogelkijkhutten. Ook kun je bij Justjesoars een schildercursus volgen.

Lekker eten
Je kunt heerlijk eten bij restaurant Lyf’s in Beesterzwaag, waar ze zoveel mogelijk koken met Friese producten.

Leuk om te weten
Het logo van Justjesoars vertelt veel verhalen. Zoals het groene pompeblêd: de waterlelie, overal rondom te vinden in het water, maar ook het symbool op de Friese vlag.

Overnachting voor 1 persoon vanaf € 37,50 per nacht inclusief ontbijt.

Justjesoars.nl

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN