Koto Antwerpen

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Een weekendje Antwerpen is altijd leuk en een fijn plekje om te logeren maakt het nog leuker. Daarom, Koto B&B in hartje stad en voor de zomerse dagen met zwembad in de tuin.

indische kamer

Wat is er zo fijn hier?
In een groot herenhuis in het hart van Antwerpen hebben Tamara en Sven een ‘tropisch’ paradijs gecreëerd. Tamara’s motto: ‘Ik wil dat mijn gasten zich thuis voelen en in elke ruimte verrast worden.’ Combineer je stedentrip met een verblijf in een van de bijzondere garden suites. Plan je een trip met je kids, dan vermaken ze zich vast en zeker in de stoere boomhut. Na een verfrissende duik in het verwarmde zwembad neem je op de loungekussens bij de buitenhaard vast de plannen voor de volgende dag door.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Tamara maakt elke dag een heerlijk ontbijt klaar dat ze aan de suites levert. Haar specialiteit is egg coddler, een traditioneel Engelse manier om een eitje te pocheren in een porseleinen potje.

Onze tip
Koto B&B ligt op het Antwerpse Zuid. Het prestigieuze Museum aan de Stroom (MAS) en het stadsstrand van Sint-Anneke (lekker op een zomerse dag) liggen binnen bereik.’

Lekker eten
De B&B ligt in een levendige wijk, te midden van allerlei restaurantjes. Wil je gezond, eerlijk en lekker eten, reserveer een tafeltje bij Tan, restaurant en shop in 1. Het interieur is sober en geheel volgens de regels van Feng Shui. Een oase van rust in hartje stad.

Overnachting vanaf € 145,- incl. ontbijt.
Koto-antwerp.be

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland. In het Flow Vakantieboek deelt ze ook tien vakantieadresjes waar zij zich thuis voelt.zwembad

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN