Fijne camping in Groesbeek

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op deze kleine camping in Groesbeek eet je vaak met z’n allen aan van die gezellige lange tafels. En fijn dat je er behalve in een tentje ook in een tipi of tuinhuisje kan slapen.

Lekkerweg_10_Camping Bij Ons In Groesbeek

Wat is er zo fijn hier?
Op de camping ‘Bij Ons’ in Groesbeek geniet je van de natuur en de gezellige sfeer. De camping is omringd door vele natuurgebiedjes waar je zo vanaf de camping heen wandelt via boerenlandpaadjes. De camping ligt aan de Groesbeek, waar kinderen dammen bouwen en visjes proberen te vangen. Naast de ruime kampeerplaatsen zijn er verschillende bijzondere verblijven, zoals twee tipi’s, een pipowagen, een tuinhuisje, een huiskar en het allernieuwste verblijf is een stoere jachthut. En wat dacht je van een houtgestookte hottub?

Kunnen we lekker eten op de camping?
Regelmatig wordt er een aanschuiftafel georganiseerd. Gezellig met zijn allen aan een lange tafel, lekker eten wat de pot schaft, soms pizza’s bakken in de outdoor-ovens en lekkere Groesbeekse wijn! Kampvuurtje erbij en na het eten een spannend potje weerwolven.

Onze tip
Het leukste wat je in de buurt kunt doen is een fietstochtje maken langs wijngaarden, boomgaarden en de weilanden waar de koeien en schapen, paarden en pony’s buiten lopen. Daarna lekker bijkomen in het sprookjesachtig bos-eetcafé Merlijn (Merlijn.de), net over de grens van Duitsland op het terras tussen de kastanjebomen. Mocht je nog even naar Nijmegen willen, ga dan lekker lunchen bij lunchwinkel Sid en Liv (Sidenliv.nl) met biologische producten uit de streek.

Diverse prijzen voor diverse overnachtingsmogelijkheden. Een simpel nachtje kamperen met eigen tent kost € 18,50 per nacht voor tweepersonen inclusief tent.

Camping ‘Bij Ons’ in Groesbeek

Bijonsingroesbeek.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN