Leuke snuisterijen in Amsterdam

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. De drie gastenkamers in dit kleine hotelletje in Amsterdam staan vol met allerlei snuisterijen. Net alsof je thuis bent.

Wat is er zo fijn hier?
Het is een hotel, maar het voelt meer alsof je bij iemand thuis komt logeren. Drie prachtig ingerichte kamers met allerlei leuke snuisterijtjes. Per kamer zijn er twee fietsen beschikbaar waarmee je de stad in kan, maar ook richting het waterland van Noord-Holland kan fietsen. Grappig detail, Herman Brusselmans en zijn vrouw Tania hebben een van de eerste kamers ingewijd, die ook meteen naar hen is vernoemd. De buurt is heel rustig, maar je stapt op het pontje en je staat in hartje Amsterdam.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Voor het ontbijt of brunch kan je in het restaurant beneden terecht bij Jacques Jour. (Jacquesjour.com). Lotte Smit serveert dagelijks huisgemaakte granola, vers fruit, croissants, eieren en meer.

Onze tip
Het nieuw filmmuseum Eye ligt op loopafstand. En er zijn vaak leuke feestjes in de mooie Tolhuistuin, een plek waar je heerlijk kunt zitten en waar veel wordt georganiseerd. ’s Avonds bakken ze er pizza uit de leemoven, met telkens een andere gastkok. Maar echt lekker eten doe je bij Cafe Modern (Modernamsterdam.nl), het restaurant onder het hotel. Dagelijks een ander vijfgangenmenu en helemaal niet duur.

Tweepersoonskamer vanaf € 85 exclusief ontbijt en inclusief twee fietsen.

Hotel Sweet Dreamz in Amsterdam Noord

Sweetdreamz.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN