Spaanse finca vol mooie prullaria

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Op deze Spaanse finca van eigenaresse Debbie kun je zomaar op slag verliefd worden. Je slaapt er in een woonwagen in de tuin.

Flow_magazine_lekkerweg_40

Wat is er zo fijn hier?
Je wordt meteen vrolijk van dit uitbundige Spaanse interieur in de oude finca. De Nederlandse eigenaresse Debbie heeft een groot Spaans feest van haar Bed & Breakfast gemaakt. Je kijkt je ogen uit. Het is een heerlijk huis, ook voor groepen die bijvoorbeeld schrijven, zingen, aan yoga of meditatie doen. Er is een studio en heel veel woonkamers, hoekjes en plekjes waar het heerlijk toeven is. Het huis heeft kamers in de oude boerderij, maar ook woonwagens in de tuin en leuke gepimpte paardenstallen voor de echte boerderijfans.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Ook het ontbijt maakt vrolijk: sapjes, vers fruit, noten en gedroogd fruit, gewone en Griekse yoghurt, zelfgemaakte jammetjes, diverse Spaanse kazen, croissants, chocoladebroodjes, zelf gebakken volkorenbrood en tomaatjes uit eigen groentetuin.

Onze tip
Debbie en Alfred wonen tien minuten van het mooie ‘Meer van Banyoles’, daar loop je in anderhalf uur heerlijk omheen of je gaat in een roeibootje het meer op. Je waant je hier in de jaren vijftig, alsof de tijd heeft stilgestaan. Je kunt overigens ook vanuit het huis prachtig wandelen, fietsen of paardrijden. Of… gewoon lekker thuis blijven en een dagje doorbrengen in de fantastische tuin met allerlei hoekjes, gaten en hangmatten.

Lekker eten
Can Mia, vijf minuten bij 123 Ole vandaan, waar je echt op de boerderij zit en de door hen zelf grootgebrachte gegrilde kippetjes kunt eten die waanzinnig lekker zijn.

Leuk om te weten
Mocht je boeken, zeg dan dat je het via Flow hebt gevonden. Je krijgt dan bij aankomst een echt Flowcadeau uit de eigen webshop ‘Pimp en Co‘ .

De prijs van de kamer is afhankelijk van het type kamer en seizoen, maar je huurt al een tweepersoonskamer voor € 87,50 per nacht inclusief ontbijt.

Bed & Breakfast 123 Ole in Sant Andreu del Terri (Catalonië, Spanje)

123ole.nl

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN