Vintage paradijsje in Amsterdam

We verzamelden de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Eigenaren Bonnita en Paul maakten een paradijsje met vintage, design en kunst. Zo mooi, deze B&B in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer.

Wat is er zo fijn hier?
Je bent echt welkom in dit kleine paradijsje in de Amsterdamse Watergraafsmeer. De met liefde ingerichte studio is een combinatie van vintage design, kunst en dingen die door eigenaar Paul zelf zijn gemaakt. De studio ligt aan een stille mediterrane binnentuin met vuurplaats en vijgenboom. De eigen ingang is op nummer 24. Bonnita en Paul vinden het erg leuk om ‘ons Amsterdam’ te laten zien en je krijgt leuke tips buiten de toeristische attracties om.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Verse jus d’orange, warme bakker broodjes, eitje, beleg van scharrelslager, eigengemaakte jam, yoghurt met huisgemaakte granola, thee of cappuccino. Koffie kan je eventueel ook zelf maken, Nespresso-apparaat is aanwezig.

Onze tip
De Watergraafsmeer is een dorp in de stad. Binnen een kwartier sta je op de Dam, maar ook tussen de koeien. Het Tropenmuseum en de Jaap Edenbaan zijn lekker dichtbij, dus waarom geen schaatsen mee?

Lekker drinken
Vlakbij zit de superhippe cocktailbar Henry’s bar (Henrysbar.nl). Heerlijke cocktails, goede jazz en een ontzettend leuk interieur. En dan is het zo fijn als je gewoon naar je slaapadresje kan lopen.

Prijs per nacht per tweepersoonskamer € 125. Ontbijt is optioneel. Er is ook nog een extra (romantische zolder-) slaapkamer met een tweepersoonsbed, dus ook geschikt voor een gezin met twee kinderen of twee bevriende stellen.

Voor reserveringen: mail@vanhoutenlood.nl

Bed & Breakfast Studio 24 in Amsterdam

Bbstudio24.nl

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN