Logeren bij Saar

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In West-Friesland kun je ‘Logeren bij Saar’, een B&B met het gemak van een vakantiehuis.

DSC_0412

Wat is er zo fijn hier?
De oud-Hollandse kapschuur van Debby & Ruud is omgetoverd tot een eigentijdse B&B die de gezellige koosnaam ‘Saar’ heeft gekregen – zo noemde Debby’s oma haar vroeger. De kapschuur is eigenlijk zoveel meer dan een B&B. Er is een gezellige living met kachel, een kitchenette met Nespresso en vooral veel ruimte. Rondom een fijne tuin met verschillende terrassen, je draait lekker met de zon mee. Maar ook in huis schijnt de zon, door het frisse interieur.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Alles voor een heerlijk en uitgebreid ontbijt is aanwezig, dus je kunt zelf bepalen wanneer je zin hebt om de dag te beginnen.

DSC_0433

Onze tip
Logeren bij Saar ligt lekker centraal. De historische steden Hoorn, Medemblik en Enkhuizen liggen binnen handbereik. Bezoek de binnenstad van Enkhuizen eens vanaf het water, huur een sloep (ook mogelijk met picknickmand) en geniet vanaf het water van de stad en het groene achterland.

Lekker eten
In het gemeentehuis van Hoogkarspel, op fietsafstand van ‘Saar’, zit Van Dis Hoogkarspel, een nieuw restaurant met een eigentijds interieur. De high tea is hier heel bijzonder, maar ook voor het diner zit je hier meer dan goed.

Overnachting vanaf € 112,- per kamer inclusief ontbijt.

Logerenbijsaar.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland. In het Flow Vakantieboek deelt ze tien vakantieadresjes waar zij zich thuis voelt.

DSC_0448

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN