Met deze activiteiten krijg je thuis dat vakantiegevoel

vakantiegevoel

Hoera voor de thuisvakantie! De barbecue aan, de zonsondergang bekijken vanuit je ligstoel en filmavonden tot in de late uurtjes. Hoe krijg je ook in eigen huis dat vakantiegevoel? 5 ideeën. 

 1. Klap de laptop dicht
  Grote kans dat jij je laptop (en daarmee je werkmail) nooit meeneemt op vakantie. Nu je gewoon thuis bent, is het verleidelijk om hem toch af en toe open te klappen. Mailtje hier, berichtje daar. Probeer het scherm tijdens je vakantie eens op zwart te houden.
 2. Ga voor een vakantie-ontbijt
  Het is een van de fijnste dingen van een vakantie: het ontbijt. Maak er iedere ochtend een zoals je dat normaal gesproken op vakantie zou doen. Met een stokbrood onder de arm bij de bakker wegfietsen, verse croissantjes bakken of zelf je eigen jam maken.
 3. Ga naar buiten
  Op vakantie zijn we vaker buiten dan normaal, en ook tijdens je thuisvakantie kun je de hort op. Ga voor een dagje strand of een boswandeling, ga met een boek in de zon zitten of zet je tentje op in de tuin.
 4. Organiseer een filmavond
  Voor op de regenachtige dag: houd een filmdag met een reisthema. Zo waan je je toch nog een beetje in het buitenland.
 5. Speel (bord)spelletjes
  Menig avond op de camping begint en eindigt met een spelletje. Een potje kaarten of een uurtje dobbelen, bijvoorbeeld. Organiseer ook eens zo’n middag of avond thuis. In de Flow Vakantiebox vind je bijvoorbeeld omkeerkaartjes die je kunt gebruiken.

*In de Flow Vakantiebox vind je naast de omkeerkaartjes nog meer extra’s voor dat vakantiegevoel.

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie Floor van Koert

vakantiegevoel

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN