Onder de Dom Utrecht

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. Het loftappartement Onder de Dom is de perfecte uitvalsbasis bij een stedentrip naar Utrecht. 

Onder de Dom1 kopie

Wat is er zo fijn hier?
B&B Onder de Dom ligt in hartje Utrecht, op een rustig plekje aan een pittoresk plein op steenworp afstand van de Dom. De perfecte uitvalsbasis voor een weekend shoppen in één van de leukste steden van ons land. Het loftappartement is gevestigd in een oud pand, omgetoverd tot een hip en sfeervol verblijf. Comfortabele bedden, een praktische keuken met Nespressomachine en een luxe badkamer met regendouche. Loop de deur uit en je stapt zo een terrasje op.

Wat krijgen we voor ontbijt?
De keuze om geen ontbijt te serveren in de B&B is bewust. In de nabije omgeving zijn ontzettend veel leuke plekjes om je dag goed te beginnen met een heerlijk ontbijt. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Eetwinkel Geniet, om de hoek bij Onder de Dom in de gezellige Zadelstraat.

Onder de dom 4 kopie

Onze tip
Na een dag shoppen is het tijd om te ontspannen. Five City Spa is een kleinschalig verwenadres waar je welkom bent voor een massage of gezichtsbehandeling, aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Lekker eten
Op een ongeveer tien minuten wandelen ligt restaurant Gys. Een hip en gezellig tentje aan de Voorstraat waar je welkom bent voor lekkere sapjes, taart, lunch en diner. Alles is vers, biologisch en vaak ook vegetarisch.

Vanaf € 125,- per nacht op basis van logies.

Onderdedom.com

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN