’t Keampke in Twente

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In het oosten van ons land liggen de groepshuizen van ’t Keampke, typisch Twentse boerderijen die mooi zijn verbouwd.

Wat is er zo fijn hier?

Margret en Henri hebben hun vakantiehuizen met zorg ingericht. Onze favoriet is ’t Keampke Buiten, een Twents landhuis met Pip-behang, teksten op de muur, een enorme veranda met houtkachel, een hangstoel-met-uitzicht en lange eettafels. Er is plaats voor zestien mensen, dus leuk voor een familie- of vriendenweekend.

Wat krijgen we voor ontbijt?

In de grote keukens kun je prima zelf iets lekkers maken. Of bestel een ontbijtje met Twentse krentenwegge, streekproducten en verschillende soorten broodjes.

Onze tip

De Twentse Heuvelentocht De Lutte. In samenwerking met Natuurmonumenten ga je met een boswachter of gids op pad in een geluidsarme elektrische wagen met overkapping.

 

Lekker eten

Omdat we zo dol zijn op thee met taartjes en er samen altijd wel iets te vieren is, tippen we je met alle plezier: ’t Theeluttke in De Lutte. Een theehuis in klassiek Engelse stijl met een moderne knipoog.

Vanaf € 35 per persoon

Keampke.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN