Warm Welkom in Limburg

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Noord-Limburg staat pipowagen Warm Welkom, waar je door gastvrouwen Marjo & Christel volledig in de watten wordt gelegd.

warmwelkom3

Wat is er zo fijn hier?
De pipowagen is een romantische plek voor een weekendje weg voor twee, de ultieme bruidssuite voor pasgetrouwden, origineel voor gezinnen, leuk voor een vriendinnenweekend en toegankelijk voor bijna iedereen, want rolstoelvriendelijk. Zelden vind je een plek waar alle details zo kloppen als hier. De pipowagen heeft plaats voor vijf personen, met een knusse bedstede en in de aangrenzende wagen een stoer stapelbed en spijlenbed.

Wat krijgen we voor ontbijt?
Een warm welkom ontbijt is voor € 11,50 p.p. te reserveren en dat is zeer de moeite waard. Warme broodjes en croissantjes, vers fruit, een etagère vol lekkers en verrassingen. Een fijn begin van de dag.

warmwelkom2

Onze tip
Huur de leuke Warm Welkom-bakfiets met goed gevulde picknickmand erbij. Christel en Marjo tippen je graag waar de mooiste plekjes in de omgeving zijn om met je picknickdeken neer te ploffen.

Lekker eten
Op een van de mooiste plekjes aan de Maas ligt Tante Jet. Bij voorkeur eet je hier op het terras, met uitzicht over het water en het fietspontje. Tantje Jet heeft een lange traditie wat betreft streekgerechten, veel producten komen van boeren uit de omgeving. Nieuwsgierig? Bestel Tantje Jets proeverij met een beetje van alles.

Vanaf € 115,- per nacht.

Pipowagenwarmwelkom.nl

Marleen Brekelmans van Bijzonderplekje.nl spot wekelijks voor ons de fijnste adressen in binnen- en buitenland.

 

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN