Zalig Aan Zee

We verzamelen de leukste B&B’s, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In het vakantiehuisje Zalig Aan Zee in Knokke-Heist (België) zit je op loopafstand van de zee.

Wat is er zo fijn hier?
Niets leuker dan met vrienden of familie een weekendje genieten van je eigen vakantiehuisje op loopafstand van het strand. Het huisje Zalig Aan Zee is heel warm van sfeer door het gebruik van hout en veel licht en geschikt voor wel 10 personen. Lekker knus bij de gashaard en fijn kokkerellen met elkaar. Er is ook een gezellige tuin met loungehoek en heerlijke kussens. Voor kinderen is het erg leuk op zolderverdieping met oergezellige bedstee’s, luikjes en leeslampjes.

Wat krijgen we voor een ontbijt?
Eerst zelf boodschappen doen bij de plaatselijke bakker en slager, die ook op zondag open zijn. En dan heerlijk samen ontbijten.

Onze tip
Vanaf het huisje stap je zo naar de duinen en het strand. Krabben vangen, schelpjes zoeken of lekker lang wandelen. Het schilderachtige Damme en het middeleeuwse Brugge liggen op minder dan 20 minuten rijden.

Lekker eten
Op fietsafstand kan je in het pittoreske Polderdorpje Ramskappele lekker eten bij restaurant De Kruier onder de authentieke windmolen.

Prijs per weekend voor 10 personen : vanaf € 650,-  (alle kosten inbegrepen). Ben je met meer? Dan heeft Zalig Aan Zee nog een paar andere mooie huizen te huur voor 14 tot 16 personen.

www.zaligaanzee.be

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN