Nieuw Flow Bookazine over mindfulness: Beter nu

flow bookazine beter nu

Nieuw bij Flow: boeken in magazine-vorm. Het eerste Bookazine gaat over mindfulness en bevat het boek Beter nu van Rob Brandsma.

Beter nu

Mindfulness is vooral een training in aandacht, opmerken wat er gebeurt. In dit Bookazine vind je een fijn basisboek over mindfulness, om er kennis mee te maken of om je kennis ervan op te frissen.

Het boek Beter nu is geschreven door Rob Brandsma, psycholoog en directeur van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Hij kwam afgelopen jaren geregeld aan het woord in artikelen in Flow omdat hij altijd fijn en helder weet uit te leggen hoe je ook op een mindfulle manier naar dingen kunt kijken.

Ook hebben we een aantal mooie inzichten opgenomen uit zijn boek Elke dag mindfulness. Aan de hand van wat bondige uitspraken gaat Rob Brandsma hierbij nog eens in op mindfulness, hoe het werkt, en wat het voor je kan doen.

Vier Flow Bookazines

Het Flow Bookazine is een boek dat je makkelijk overal mee naartoe neemt, omdat het is gemaakt in tijdschriftvorm. Vier keer per jaar selecteren we een zelfhulpboek van deskundigen over de hele wereld. Je leest verfrissende inzichten op het gebied van psychologie, mindfulness, relaties, werk en economie. Als je een abonnement neemt, krijg je ze thuisbezorgd. Elk kwartaal ontvang je dan een nieuw Flow Bookazine rondom persoonlijke ontwikkeling.

  • Het Flow Bookazine is voor € 4,99 te koop in boekhandels en de supermarkt.
  • Je kunt het ook bestellen in onze shop.
  • Of neem een abonnement en krijg vier keer per jaar een Flow Bookazine thuis.

flow bookazine mindfulness  

 

Patroon cover Loes van Oosten Fotografie Floor van Koert

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN