Boekenlijstjes

Voor in de vakantie of voor zomaar een gestolen uurtje: in Flow 4 verzamelden we onze favorieten boeken voor deze zomer, met onder meer tips van boekenbloggers.

In dit blogje delen we vast drie keer een redactiefavoriet.

leventotelkeprijsCMYK

  • Astrid van der Hulst, creative director: “Als Scandinavië-fan vond ik de sfeer heerlijk: de Zweedse feestdagen, het gedoe rond het zomerhuisje, de gehaktballetjes die ze maar blijft maken. Een verhaal hoe moeilijk het is om gelukkig te worden, en hoe dat steeds weer ieders grootste wens is.” Leven tot elke prijs, Kristina Sandberg, € 24,99 (Nieuw Amsterdam)

familieCMYK

  • Caroline Buijs, managing editor projecten: “Boeken over families: ik smul ervan. En dan het liefst over families waarin het niet helemaal lekker loopt, die me leren hoe het niet moet. In dit verhaal staan veel hilarische observaties over de Finse Max en Katriina, die gevangen zitten in een uitgeblust huwelijk.” Familie, Philip Teir, € 19,99 (Ambo | Anthos)

gedichtendieCMYK

  • Irene Smit, creative director: “Meer dan zestig vrouwen vertellen welk gedicht hen sterk heeft ontroerd en waarom. Mooi, die persoonlijke inkijkjes in de levens van bijvoorbeeld Sacha de Boer, Lola Brood en Daphne Bunskoek. Grappig ook dat ik het gedicht soms heel anders interpreteerde dan degene die het koos.” Gedichten die vrouwen aan het huilen maken, samengesteld door Isa Hoes, € 12,50 (Prometheus)
Promotional image Promotional image

School of Flow

Een week voor jezelf

In deze training leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Volg in je eigen tempo.

BEKIJK DEZE TRAINING