De boekhandel dicht? Je kunt er nog steeds bestellen

boekhandel

Ja, onze favoriete boekhandel is dicht. Maar dat betekent niet dat we die niet kunnen steunen. De meeste winkels hebben iets bedacht zodat je nog steeds bij ze terecht kunt. 

Zo kun je bij veel boekhandels via de website, telefoon, mail (of soms zelfs via app) een bestelling plaatsen. Zij brengen het boek dan bij je langs, vaak gewoon op de fiets of wandelend. En er is nog meer goed nieuws, want vanaf 10 februari mag je je vooraf bestelde boeken ook afhalen bij de winkel. Weet je nog niet welk boek je zou willen hebben, omdat je niet meer kunt rondsnuffelen in de winkel? Ook daar hebben boekwinkels iets op gevonden.

De creativiteit van boekhandels

Zo heeft boekhandel De Boekverkoopers in Ermelo een verrassingsabonnement. Je geeft je leesvoorkeuren door en vanaf dat moment brengt de boekhandel je elk seizoen een verrassing in boekvorm. Boekwinkel Maximus in Rotterdam organiseert een Lockdown-leesclub. Er wordt online een boek besproken waarvan de schrijver ook (digitaal) aanwezig is. Leuk om nieuwe genres te ontdekken. En boekhandel Savannah Bay in Utrecht zette de weekendservice op: een Zoomsessie op zaterdag- of zondagmiddag voor persoonlijke boekentips. Daar worden we blij van.

Tekst Bente van de Wouw

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING