Drie podcasts over boeken

podcasts

Bij Flow zijn we fan van de podcast. Alleen luisteren naar een stem en even niet naar een scherm kijken kan een verademing zijn. We tippen je drie podcasts rond het thema boeken:

  1. De verwarde cavia van Paulien Cornelisse
    Paulien Cornelisse leest haar boek zelf voor in deze podcast. In korte en grappige hoofdstukken leer je een cavia kennen die in een kantoortuin tussen de mensen werkt. De podcast telt in totaal 104 afleveringen van ongeveer 5 minuten en is te beluisteren via Podcastluisteren.nl.
  2. De Poëziepodcast van Daan Doesborgh
    Luister je graag naar gedichten of zou je dat vaker willen doen? De Poëziepodcast van de Nederlandse dichter Daan Doesborgh kan je hierbij helpen. Elke maand leest één dichter twee gedichten voor: een van zichzelf en een van iemand anders. De afleveringen duren ongeveer een half uur en kun je hier beluisteren.
  3. Ondercast
    Deze literaire podcast kun je volgens makers Dennis Gaenes en Lisa Weeda zien als de luisterboekvariant van een literair tijdschrift: elke maand ruim een uur proza, poëzie, toneelteksten, interviews en meer. Te beluisteren via Podcastluisteren.nl.

Illustratie Jennifer Orkin Lewis

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE