Marijes favoriete boeken van 2019

favoriete boeken van 2019
scheurkalender
Lees ook: Met deze scheurkalender voor 2022 krijg je elke dag een boekentip (en eerste zin)

Er is geen daar daar, Tommy Orange (Meulenhoff)

“Ik kocht dit boek in eerste instantie omdat de titel en het omslag mijn aandacht trokken, maar ook het verhaal heeft me diep geraakt. Het wordt verteld vanuit het perspectief van twaalf mensen die allemaal een Native American achtergrond hebben, in de stad wonen en op weg zijn naar de Big Oakland Powwow in Californië. Orange weet hun levens heel knap met elkaar te vervlechten en ondanks dat hij geregeld van perspectief wisselt, raakte hij mij als lezer nooit kwijt. Indringend beschrijft hij hoe het gevoel van minderwaardig zijn, generatie op generatie kan doorsijpelen, hoe je kunt opkrabbelen als je heel diep bent gevallen en hoe je kunt dansen alsof je leven ervan afhangt. Een schrijnend verhaal waar ook veel hoop in zit.”

  • Je kunt het boek hier bestellen.

*Lees ook over de favoriete boeken van Jolanda en Bente.

Andere aanraders: En we noemen hem – Marjolijn van Heemstra, Huis in brand – Kamila Shamsie, Vrouw of vos – David Garnett, De mooiste tijd van ons leven – Claire Lombardo.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS