Snel je boek bestellen en tóch de boekhandel steunen

bookaroo

Online een boek bestellen is makkelijk en handig, maar je steunt er de stenen boekwinkel bij jou in de buurt niet mee – en dat is eigenlijk zonde. Bookaroo.nl heeft hier een slimme oplossing voor gevonden.

We doen het allemaal weleens: even snel online een boek bestellen, zodat we het meteen in huis hebben. Omdat we even geen tijd (of zin) hebben om naar de boekwinkel te gaan. Maar eigenlijk is dat zonde, want met een aankoop in de winkel steun je niet alleen de boekhandel, maar ook uitgeverijen en schrijvers.

Das Mag-uitgevers Toine Donk en Daniël van der Meer bedachten daarom de website Bookaroo.nl. Al het gemak van online bestellen, terwijl je toch de boekhandel steunt. Zodra je hier een boek bestelt, wordt het geleverd door een boekhandel bij jou in de buurt die het op voorraad heeft. Als deze winkel heel dicht bij je huis zit, brengen ze het misschien wel zelfs bij je langs.

Bookaroo zit momenteel in een testfase en kan pas écht volledig van start als er 10.000 boeken verkocht zijn.  Benieuwd? Kijk voor meer informatie op Bookaroo.nl.

  • Weet je nog niet wat je wilt lezen? Neem eens een kijkje bij onze boekentips.

Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen en kortingscodes in de webshop.

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE