Zomer podcast

Dat Paulien Cornelisse een absolute podcast-fan is, heb je misschien al eerder gehoord of gelezen. In Flow 3 deelt ze in het verhaal ‘Allemaal aan de podcast’ haar luistertips (je kunt daar in dit blogje meer over lezen). Maar deze zomer trakteert ze ons op haar eigen podcast. Elke dag leest ze een stukje voor uit haar nieuwste boek De verwarde cavia.

Een podcast is altijd gratis en dat vindt ze een leuke geste aan alle mensen die gevallen zijn voor de charme van een cavia op een kantoor. “Ook vind ik het leuk dat dit een langduriger project wordt. Mensen krijgen steeds een klein stukje, en moeten bijvoorbeeld bij de wifi van de camping een paar nieuwe hoofdstukjes downloaden. Ik kan nu al genieten van het idee dat mijn voorleesstem te horen zal zijn op de Route du Soleil.” Je kunt natuurlijk ook alle afleveringen opsparen en ze allemaal in een keer beluisteren.

Geen idee hoe je een podcast zoekt of je abonneert? Op haar Facebookpagina laat ze in een filmpje zien hoe je dit doet. Heb je al een app op je telefoon om podcast mee te beluisteren? Dan kun je zoeken op ‘De verwarde cavia’.

Meer lezen over Paulien Cornelisse? In het Flow Vakantieboek deelt ze haar favoriete zomerboeken en geeft ze een inzicht over lezen.

Paulien Cornelisse (c) Tessa Posthuma de Boer ZW.jpg

Foto: Tessa Posthuma de Boer

 

 

Promotional image Promotional image

13 t/m 19 maart

Een week voor jezelf

Een uurtje per dag in je eigen tijd, met extra tips en live momenten via Instagram.

ZO DOE JE MEE