Mooi initiatief

Geprikkeld door stukje in de Volkskrant vanmorgen net even lopen neuzen op de site van www.1001-vrouwen.nl en www.vrouwenlexicon.nl. Ach wat een mooi plan: de digitale vrouwenlexicon met biografieën over beroemde, beruchte, opmerkelijke, geliefde, slechte, spraakmakende en invloedrijke vrouwen in boekvorm uitbrengen. Er is geld nodig, en dus kun je vrouwen uit het boek ‘adopteren’. Gaat dat doen, dan kunnen we allemaal straks genieten van zo’n mooi lijvig naslagwerk én een expositie! Wij gaan ons vast bezinnen op een mooie reportage van de vrouwen in Flow. Gepost door: Irene

  • print Print for later
  • bookmark Bookmark in Browser
  • email Tell a friend

Dit artikel is geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

2 reacties

  1. Marjo

    Bedankt voor de tip!

  2. cécile van dierendonck-ferwerda

    Wat fantastisch al die vrouwen biografieen! Hulde aan hen die zich zo hebben ingezet in welke vorm dan ook.