Deze online cursussen zijn nu (bijna) helemaal gratis

online cursussen

Kun je wel wat afleiding gebruiken deze dagen? De mooiste initiatieven zijn opgepopt, waaronder deze gratis online cursussen. 

Workshop Powerwoorden

In deze gratis online workshop van Petra van Dreumel (auteur en illustrator) ga je samen op zoek naar drie woorden die je kracht, focus en vertrouwen geven. Petra laat je aan de hand van deze woorden zien hoe ze kunnen helpen bij het maken van keuzes die bij je passen. Leg je creatieve materialen (zoals papier, potloden en verf) maar vast klaar, want ook daarmee ga je aan de slag. Je kunt bij haar ook nog andere online cursussen volgen, zoals ‘Van dromen naar doen’ en ‘Droomdoelen’.

Mindfulness workshop

Mindfulness-trainer Marc van Beyond Mindfulness geeft in mei weer een gratis mindfulness workshop, waarin je op een interactieve manier kunt kennismaken met de methode. Hij leert je niet alleen over het brein en moderne stress en angsten, maar laat je ook zien wat meditatie is en wat Beyond Mindfulness voor je kan doen. Aan het eind van de sessie kun je Marc nog vragen stellen.

Tekenopdrachten- en oefeningen

Op zoek naar een ontspannen hobby? Hélène Peters illustreert en geeft ook workshops. Op haar YouTube-kanaal vind je meerdere tekenopdrachten- en oefeningen die je gewoon online, gratis en voor niets, kunt volgen. Ze laat je onder meer zien hoe je cactussen kunt tekenen, hoe je werkt met ecoline en hoe je een bepaalde plant neerpent. Leuk!

*We schreven ook een blog over 5 hobby’s die fijn zijn voor thuis.

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie Plush Design Studio/Unsplash.com

Promotional image Promotional image

School of Flow

Paper Love

In deze online training vieren we onze liefde voor papier. Samen met Flow-crafters ga je aan de slag met 8 craftprojecten.

BEKIJK DEZE TRAINING