Op deze datum start B&B Vol Liefde 2024

B&B Vol Liefde 2024

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we massaal op televisie konden zien hoe B&B-eigenaren door heel Europa de liefde vonden (of niet). En ook deze zomer kunnen we ons weer verkneukelen tijdens B&B Vol Liefde 2024.

Tekst Bente van de Wouw  Fotografie RTL
Gepubliceerd op 26 juni 2024

Het eerste goede nieuws: dit seizoen duurt maar liefst negen weken. Het tweede, nog betere nieuws: we hoeven maar heel even te wachten. Vanaf 15 juli 2024 is B&B Vol Liefde namelijk iedere maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL4.  Fijn voor de bingewatchers onder ons: op de startdatum kun je meteen vijf afleveringen vooruitkijken op Videoland. Daar ben je wel even zoet mee.

Wie doen er mee?

Er zijn heel wat B&B-eigenaren die dit jaar een gooi naar de liefde doen. Zo veel zelfs, dat niet iedereen uitgezonden gaat worden. Wie wel het televisiescherm haalt, wordt bepaald door het aantal aanmeldingen. Hieronder de definitieve selectie:

  • Robert Jan (57) – Schotland
  • Thijz (64) – Frankrijk
  • Arno (46) – Frankrijk
  • Anja (70) – Frankrijk
  • Albert (63) – Spanje
  • Mike (35) – Spanje
  • Mirjam (52) – Zuid-Afrika
  • Iris (57) – Griekenland

Hoe gaat het met de deelnemers uit het vorige seizoen?

Welke koppels die elkaar vonden in het seizoen van 2023 zijn nog bij elkaar? En hebben de singles die overbleven alsnog de liefde gevonden? Ook daar krijgen we een update over.

Op 11 juli kun je op Videoland de aflevering kijken waarin presentator Art Rooijakkers op bezoek gaat bij een aantal van de B&B-eigenaren uit de vorige twee seizoenen. Hoe gaat het met Debbie en haar pasgeboren baby? Is de B&B van Richard eindelijk af en hoe is het met Astrid en Harm-Jan? We gaan het allemaal ontdekken.

Nu alvast meer weten? Een update vind je op Veronica Superguide.

Meer lezen

Promotional image

Van mental health tot goed nieuws

Flow nieuwsbrief

Wil je nog meer verhalen van Flow? Twee keer per week versturen we een mail met nieuwe artikelen.

SCHRIJF JE IN