Papierwinkels in Parijs

In Parijs wemelt het van de mooie, smaakvolle winkeltjes, en papierliefhebbers wanen zich in het paradijs met het aanbod aan notitieboekjes, papier en schrijfwaren. Paper lovers Julie Marabelle,  Erika Harberts en Rachel Hazell leggen in Flow 7 uit waarom Parijs papierstad bij uitstek is.

mikodesign

De redactie van de Franse Flow heeft haar hoofdkantoor in de lichtstad. Ze verzamelden voor ons nog veel meer leuke tips die we hieronder delen.

Blogs
Vertcerise.com
Zugalerie.blogspot.fr

Winkels
Marie Tournelle, 5 Rue des Deux Ponts

Webshops
Fifimandirac.com
Sochic-sographic.com
Calepino.fr

Kun je niet genoeg krijgen van Parijs en alle papierwinkels? Dan kun je de tips die Erika (Mikodesign) al eerder gaf hier lezen. Ze maakte zelfs een leuk boekje dat je zelf kunt uitprinten.

ParijsPoster_BodilJane

Voor Flow 7 maakte Bodil Jane iets moois om uit te printen en mee te nemen op je volgende trip naar Parijs, een plattegrond met alle papierwinkel-tips. Je kunt hem downloaden in ons downloadkastje. Ook leuk om als kleine poster op te hangen.

Promotional image Promotional image

Hij is er weer!

Flow Book for Paper Lovers 9

Een nieuwe editie van onze jaarlijkse bestseller, met 300+ pagina's papier en paper goodies, zoals een kattenhuis, stickers en retro briefpapier.

BEKIJK DIT BOOK FOR PAPER LOVERS